Se Spanien – Sverige på plats

Den 16 till 18 november arrangerar IFK Malmö en resa till EM-kvalmatchen mellan Spanien och Sverige på Santiago Bernabéu Stadion i Madrid. Sista chansen är det nu för dem som vill följa med och priset är sänkt till 7500 kronor.

Resan påbörjas den 16 november med flyg till Madrid. Dagen efter, med avspark klockan 22:00, ser vi den viktiga EM-kvalmatchen mellan Spanien och Sverige, där svenskarna definitivt kan säkra en plats i nästa års EM-slutspel. På söndagen reser vi hem igen

I resan ingår flyg tur och retur Malmö Airport (Sturup)–Madrid, plats i dubbelrum på hotell, matchbiljett på långsidan, samt diverse mat och dryck. Allt detta får ni, tack vare en subvention av klubben, till ett pris av endast 7500 kronor.

För anmälan och närmare information kontakta Andreas Matiasson på kansliet genom att ringa 040-193146.