Fem testspelar med IFK Malmö

Under de senaste veckorna har en rad spelare testat lyckan i division 1-klubben IFK Malmö. Fem av dessa får också chansen att visa vad de verkligen går för då "gulingarna" på torsdagen spelar en testmatch borta mot division 2-klubben Höllvikens GIF.

– Vill man tillhöra IFK Malmö är det nu man ska gå in och dominera. Sedan om man är U-lagsspelare eller tilltänkt nyförvärv inför 2008 spelar inte så stor roll, utan det gäller bara att visa framfötterna, säger Jonas Danielsson, tränare i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.

Ivan Milosevic, Joakim Svensson och Mattias Nordgren är nämnda tidigare. De två hittills okända testarna är målvakten Niklas Uddenäs, Kirseberg IF och Tobias Liljewall, en ung mittfältare från Vintrie IK, som i somras sänkte "di gule" i Malmömästerskapet.

Förutom de testande spelarna utifrån kommer IFK Malmö att använda sig av det hittills enda klara nyförvärvet, Dan Mårtensson, från Höllvikens GIF, fyra U-lagsspelare, samt sex spelare ur 2007-års A-lagstrupp.

Testmatchen spelas på konstgräset i Höllviken med avspark klockan 17:30.

Truppen: Magnus Ringdahl, Niklas Uddenäs (Kirseberg IF) – Dan Mårtensson, Ahmedin Sudic, Ivan Milosevic (Kirseberg IF), Joakim Svensson (Tomelilla IF), Mattias Nordgren (GIF Nike), Kristoffer Bertolino, Ahmed Tamim, George Safi, Dzevad Nezirevic, Blerim Mullici, Michal Aksamit, Srdjan Remetic, Tobias Liljewall (Vintrie IK), Viktor Larsson.

FOTNOT. Nuvarande klubbtillhörighet inom parentes.