Tränaren skriver till spelarna

Den nye tränaren, Bengt Christensen, har inför juluppehållet skrivit ett brev till spelarna. Givetvis låter även ifkmalmo.com sina läsare att ta del av informationen och publicerar därför brevet i sin helhet.

Nu när vi kör igång igen den 7:e januari hoppas jag på en betydlig bättre närvaro på träningen. Det är viktigt att man är på träningen så ofta man kan, för att få det bästa och det mesta utav vad man kan prestera.

Vi har lagt in ett fyssmidighetspass en gång i veckan under delar av januari och hela februari, vilket också är viktigt att närvara vid.

Därutöver har vi två pass på Heleneholms IP, måndagar och torsdagar 19.30 – 21.00, varav måndagen är på grus och torsdagen är på konstgräs detta gäller fram till och med mars månad.

Den 12:e januari är det cup i form av Tornspelen, där allt spel är på lördagen och då hoppas jag att vi kan komma med fullt lag.

Träningsmatcher börjar vecka 10 sedan är det tänkt att vi skall deltaga i DM med start vecka 11 och serien börjar i vecka 17 vilket man kan gå in och läsa på Skånes Fotbollförbunds hemsida, www.skaneboll.se.

Önskemål om speldag är viktigt att jag får till mej snarast, är det så att det passar bäst med lördagar då försöker vi självklart att fixa det.

Jag ser fram emot året som kommer då jag ser potential i laget och vill ge allt för att det skall fungera men det kräver en motprestation genom att närvara vid träning och ge järnet, vi skall banne mej inte tappa några poäng på grund av att vi är dåligt tränade.

Spelarmöte kommer troligtvis att hållas den 21 eller 28 januari, mer information kommer.

Till sist vill jag att man ringer eller skickar ett SMS om man inte kan närvara vid träningen. Mitt mobiltelefonnummer är 0709-453310, hem 0410-19785.

Med vänlig hälsning
Bengt Christensen
God jul och gott nyår.