Segt P92 utslaget i gruppspelet

För några veckor sedan avancerade IFK Malmös P92 tämligen enkelt till kvartsfinal i Olympic Cup. I Tomtecupen tog det däremot slut redan i gruppspelet efter att "gulingarna" bara lyckats vinna en av sina tre matcher.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Det var en fullt godkänd prestation med tanke på omständigheterna. Vi hade med fyra-fem stycken spelare som inte är lämpliga för inomhusfotboll, använde en utespelare i mål, samt var allmänt sega efter lördagens heldagsuflykt till Växjö.

Gruppspel

Grupp B

Kulladals FF – IFK Malmö 2-2
Mål: David Nilsson, Rustam Noorzi (IFK)
Varningar:

IFK Malmö – Husie IF 4 1-0
Mål: Moad Alkaysi (IFK)
Varningar:

IFK Malmö – Limhamn/Bunkeflo 1 1-4
Mål: Ervin Demjaka (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ

Jonathan Johansson

Robert Pal
Ervin Demjaka
Patrick Nilsson
David Nilsson
Rustam Noorzi
Moad Alkaysi
Kevin Lay