P92 förlorade klart mot Malmö FF

Nollan höll i drygt fyra minuter. Efter att ha släppt in det första målet gick det dock inte alls för IFK Malmös P92 som tvingades hämta ytterligare tre bollar i nätmaskorna under Skånecupkvartsfinalen mot Malmö FF.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Det var alldeles för stora siffror om man ska kolla på matchen. Inomhus smäller det dock oerhört fort om man inte riktigt är med på noterna i alla lägen och har det där lilla extra flytet som krävs för att vinna.

Vi var annars bra med ute på planen. Innan deras 1-0-mål var vi inte alls långtifrån att näta och därefter hade vi en tre mot en situation där vi gick på avslut direkt istället för att spela boll hela vägen.

På det stora hela gjorde vi alltså en riktigt bra match där vi lyckades ta bort deras två största stjärnor, Alex Nilsson och Marko Mitrovic. De märktes faktiskt mycket mer i det inbördes mötet i semifinalen.

Slutspel

Kvartsfinal

Malmö FF 1 – IFK Malmö 4-0
Mål: 1-0 (5) N.N, 2-0 (8) N.N, 3-0 (8) N.N, 4-0 (13) N.N
Varningar:

IFK MALMÖ (2-2)

Nerin Setic

Aleksandar Milutinovic
Emanuel Frimpong

Jonathan Johansson
Milos Nikolic

Avbytare

Andreas Omidfar Kiriazidis
Roy Nickling

David Nilsson
Ammar Al-Khalisi