P96 var tagna av stundens allvar

IFK Malmös P96 har inte alls vanan inne att gå långt i inomhus och bara segern mot Glumslöv var en stor skräll. Nerverna syntes också klart utanpå tröjorna i Skånecupens semifinal mot Kvarnby IK där det blev förlust med klara 0-4.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Jag ska först som sist säga att jag trots förlusten och att vi inte kunde komma upp i normal standard i semifinalen är oerhört stolt över mina spelare. Vi har haft en tung inomhussäsong och därför är det en stark prestation att gå så långt i Skånecupen.

Det rådde dock inga tvivel om att mina spelare var tagna av stundens allvar mot Kvarnby. De har aldrig gått till en semifinal förut och det syntes tydligt redan före matchstart att de var mer spända än vad de brukar vara.

Tyvärr fick vi inte alls igång samma fina spel som i kvartsfinalen där vi något överraskande besegrade Glumslöv som tidigare hade slagit ut Malmö FF i gruppspelet och på så vis var favoriter även mot oss.

Den stora förlusten till trots kämpade vi verkligen som ett lag mot Kvarnby. Det var också först under de sista minuterna då vi var tvungna att chansa för att nå en kvittering som siffrorna rann iväg lite för mycket.

Slutspel

Kvartsfinal

Glumslövs GIF – IFK Malmö 1 3-4
Mål: 0-1 (2) Bassam Ahmad, 0-2 (3) Yousef El Beyrouti, 0-3 (6) Yousef El Beyrouti, 1-3 (8) N.N, 1-4 (9) Yousef El Beyrouti, 2-4(10) N.N, 3-4 (11) N.N
Varningar:

Semifinal

IFK Malmö 1 – Kvarnby IK 1 0-4
Mål: 0-1 (2) N.N, 0-2 (11) N.N, 0-3 (12) N.N, 0-4 (14) N.N
Varningar: Tarek Bekar (IFK)

IFK MALMÖ 1 (2-2)

Jones El Jabali

Tarek Bekar
Yousef El Beyrouti

Ahmed Fakhro
Bassam Ahmad

Avbytare

Edmond Hani
Mustafa Omar

Abdul Fathi
Thomas Kalam