Nilsson Bogdanovic flyttar till Serbien

Två år återstår på kontraktet, men för den 20-årige anfallaren Robin Nilsson Bogdanovic är det ändå slutspelat i division 1-klubben IFK Malmö. Häromveckan berättade han för "di gule" att han ska flytta till sin pappa i Serbien.

– Om någon klubb där nere skulle vara intresserad av att kontraktera honom är det en förhandlingsfråga. Det enda som är klart att han inte ska spela mer med oss, säger Andreas Matiasson, utvecklingskonsulent i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.

Förhoppningarna var stora på Robin Nilsson Bogdanovic när han anlände till klubben inför förra säsongen. Under ungdomsåren i Malmö FF, där han spelade 2001 till 2006, hade han gjort sig känd som en notorisk målskytt.

Större delen av tiden i IFK Malmö var däremot en stor besvikelse. Nilsson Bogdanovic imponerade aldrig riktigt på tränarparet Jonas Danielsson/Jimmi Olsson och det blev mest inhopp i division 1.

Robin Nilsson Bogdanovic spelade 20 seriematcher i den gula tröjan och gjorde på dessa fyra mål.