TvÄ Är ÄterstÄr pÄ kontraktet, men för den 20-Ärige anfallaren Robin Nilsson Bogdanovic Àr det ÀndÄ slutspelat i division 1-klubben IFK Malmö. HÀromveckan berÀttade han för "di gule" att han ska flytta till sin pappa i Serbien.

– Om nĂ„gon klubb dĂ€r nere skulle vara intresserad av att kontraktera honom Ă€r det en förhandlingsfrĂ„ga. Det enda som Ă€r klart att han inte ska spela mer med oss, sĂ€ger Andreas Matiasson, utvecklingskonsulent i IFK Malmö, till ifkmalmo.com.

Förhoppningarna var stora pÄ Robin Nilsson Bogdanovic nÀr han anlÀnde till klubben inför förra sÀsongen. Under ungdomsÄren i Malmö FF, dÀr han spelade 2001 till 2006, hade han gjort sig kÀnd som en notorisk mÄlskytt.

Större delen av tiden i IFK Malmö var dÀremot en stor besvikelse. Nilsson Bogdanovic imponerade aldrig riktigt pÄ trÀnarparet Jonas Danielsson/Jimmi Olsson och det blev mest inhopp i division 1.

Robin Nilsson Bogdanovic spelade 20 seriematcher i den gula tröjan och gjorde pÄ dessa fyra mÄl.