U-laget bjöd på ytor mot Pelister

IFK Malmös U-lag höll länge jämna steg med division 4-klubben MF Pelister. Under den andra halvleken i torsdagens träningsmatch chansade dock "gulingarna" som bjöd på lite för stora ytor och förlorade med 3-6 (2-2).

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Det var ett mycket starkt division 4-lag som vi mötte. Ett lag som är anfallsinriktat och har ett bra passningsspel. Med tanke på hur matchen utvecklade sig var det därför heller inget skamligt resultat.

Under den första halvleken försvarade vi oss bra trots de två insläppta målen. Den ena gången stannade vi upp för att domaren vinkade och det andra målet berodde på ett individuellt misstag, men det kommer vi att rätta till.

Vi hamnade sedan i ett tidigt underläge i den andra halvleken och var därför tvungna att chansa lite mer. Det i kombination med att vi gjorde en del byten gav Pelister stora ytor som de inte var sena att utnyttja.

IFK Malmö – MF Pelister A 3-6 (2-2)

Arena: Malmö IP, grus
Mål: 1-1 (20) Mohammad Ibrahim (straff), 2-1 (30) Mohammad Ibrahim, 3-3 (64) Daniel Weclewicz
Varningar: Abbas Abbas (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Johan Elvström

Daniel Weclewicz
Mario Djordjevic
Mohammad Ibrahim
Abbas Abbas

Alden Smajlovic
Toni Parlov
Demokrat Maxhuni
Ali Burrniku

Ismail Güven
Walid Shams

Avbytare

Ahmed Mohamed (Ali Burrniku 60)
Erol Ali (Toni Parlov 60)
Maher Touhami (Walid Shams 60)
Omar Aouida (Demokrat Maxhuni 60)
Tobias Rosenlind (Alden Smajlovic 60)