U-laget tappade på slutet

Träningsmatcherna mot division 4-klubbar avlöser varandra för IFK Malmös U-lag. Det gör också förlusterna. "Gulingarna", som ändå gjorde en godkänd match, åkte på lördagen på sitt tredje raka nederlag då det blev 2-5 (0-2) mot FBK Balkan.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Det var förstås tråkigt att det blev så stora siffror den här gången också. För den sakens skull tycker jag dock inte att vi ska deppa med huvudena utan bara konstatera att vi länge var med i matchen, men att vissa saker gjorde att vi tappade på slutet.

Vi ska också ta de här matcherna, oavsett resultat, som de läropengar det trots allt är. Det är bara nyttigt för oss att möta tufft motstånd och jag är övertygad om att även resultaten kommer att bli bättre vad det lider.

FBK Balkan A – IFK Malmö 5-2 (2-0)

Arena: Rosengårds Södra IP, konstgräs
Mål: 3-1 (69) Ismail Güven, 3-2 (73) Ismail Güven
Varningar:

IFK MALMÖ (4-5-1)

Driton Ademi

Daniel Weclewicz
Mario Djordjevic
Mohammad Ibrahim
Abbas Abbas

Alden Smajlovic
Demokrat Maxhuni
Tobias Rosenlind
Toni Parlov
Ali Burrniku

Ismail Güven

Avbytare

Ahmed Mohamed (Alden Smajlovic 60)
Erol Ali (Mohammad Ibrahim 60)
Omar Aouida (Mario Djordjevic 60)
Walid Shams (Tobias Rosenlind 60)