P96 tappade på slutet

Underläge med endast 0-1 och ett bra spel i 50 minuter. De sista tio minuterna tappade dock IFK Malmös P96 allt, åkte på tre baklängesmål och förlorade till slut söndagens träningsmatch mot Real Malmö FC med hela 0-4 (0-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var som helhet en riktigt bra fotbollsmatch av båda lagen. Vi ska inte säga någonting om att de vann eftersom de var något bättre, men det var förstås onödigt att siffrorna rann iväg rejält på slutet.

Efter en kvarts spel tog de lite turligt ledningen på en straff. Det var sedan ett resultat som stod sig tills att det var tio minuter kvar att spela då de också kunde göra 2-0. Tyvärr gick luften därefter ur oss och det blev ytterligare två baklängesmål.

Jag är fullt medveten om att vi bara har vunnit en av fem träningsmatcher, men det är inte nu som resultaten ska komma och tiden talar för oss. Vi ska också komma ihåg att det enbart är bra lag, därav två som har varit ett år äldre, som vi har mött.

Real Malmö FC – IFK Malmö 4-0 (1-0)

Arena: Oxievångs IP, grus
Mål: 1-0 (15) N.N (straff), 2-0 (50) N.N, 3-0 (55) N.N, 4-0 (60) N.N
Varningar: Tarek Bekar, Yousef El Beyrouti (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Jones El Jabali

Ahmed Fakhro
Zakaria Awad
Agon Ajeti
Saber Azizi

Miriton Gashi
Yousef El Beyrouti
Tarek Bekar
Bassam Ahmad

Yusuf Semovski
Mansoor Ataei

Avbytare

Abdul Fathi
Afzal Sangin
Benhur Menghis
Besfort Xhafolli
Blend Karim