Orken tröt för P97

Det började bra för IFK Malmös P97 som hade oavgjort, 2-2, efter den första halvleken av söndagens träningsmatch mot Hyllie IK. Efter pausvilan tröt dock orken för "di gule" som till slut föll med 2-5.

Pierre Ferreira, tränare för IFK Malmös P97:

Under den första halvleken spelade vi jämnt med Hyllie IK och tog också ledningen två gånger. Hyllie kom dock igen båda gångerna och i halvtid stod det till 2-2, som så långt var ett helt rättvist resultat.

I andra halvlek tröttnade vi. Passningsspelet föll ihop och det gjorde vi också. Det ena målet efter det andra trillade in då Hyllie kämpade ner oss och vann till slut fullt välförtjänt med siffrorna 5-2.

Hyllie IK 2 – IFK Malmö 5-2 (2-2)

Arena: Hyllie IP, grus
Mål: 0-1 (5) Misi Szeregnyi, 1-1 (7) N.N, 1-2 (10) David Saric, 2-2 (15) N.N, 3-2 (20) N.N, 4-2 (25) N.N, 5-2 (30) N.N
Varningar:

IFK MALMÖ (3-3)

Farid Razwan

Anas Hamidan
Miguel Mollinedo
Khaled Abdul rahim

Otto Sztojka
Misi Szeregnyi
Kevin Hoxhaj

Avbytare

David Saric
Elmin Sefoski
Gabriel Mollinedo
Josef Alhamdani
Mahmoud Tamim
Michel Dahlström Molnar