P92 föll på stopptid i Holland

Två dagar efter ankomsten till träningslägret i holländska Eibergen spelade IFK Malmös P92 mot värdklubben FC Eibergen. Det var dock inte tal om någon gästfrihet och efter en mindre lyckad insats släppte också "di gule" in matchens enda mål på stopptid.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

De spelade en holländsk fotboll och mina killar blev riktigt varse om det då det smällde ordentligt. Holländarna satte till stenhårt i varje närkamp och vi åkte också på en hel del stämplingar under matchen.

Vi är tyvärr inte alls vana vid det hemma i Sverige. Jag gillar inte alls mentaliteten att allt ska vara lagom hela tiden och det är också därför som svenska lag sällan eller aldrig lyckas något vidare utomlands.

Spelet som vi presterade var dessutom långtifrån vårt bästa. Vi drog bollen för mycket på egen hand och hamnade allt som oftast i trångmål, så jag kan definitivt inte vara nöjd med det som killarna uträttade på planen.

FC Eibergen B1 – IFK Malmö 1-0 (0-0)

Arena: Sportpark De Bijenkamp, plan D
Domare: Tonnie te Bogt
Mål: 1-0 (80+1) Danny Siteur
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Kristian Korlevski

Mattias Olsson
Kevin Lay
Dennis Zivkovic
Patrick Nilsson

Ervin Demjaha
Aleksandar Milutinovic
David Nilsson
Amar Drljevic

Milos Nikolic
Roy Nickling

Avbytare

Andreas Omidfar Kiriazidis (Aleksandar Milutinovic 29)
Simone Andaloro (Ervin Demjaha 34)
Jozeph Gashi (Dennis Zivkovic 68)