P96 kryssade mot Helsingborgs IF

Formen håller i sig för IFK Malmös P96. Efter att presterat en mycket bra fotboll i den andra halvleken spelade "di gule" oavgjort, 1-1 (0-0), i påskdagens träningsmatch mot Helsingborgs IF.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Under den första halvleken var vi ett nummer för små. Helsingborgs IF ägde spelet totalt och hade bland annat ett skott i ribban, men vi försvarade oss på ett mycket bra sätt då vi verkligen arbetade ihop som ett lag.

Efter pausvilan spelade vi upp oss betydligt offensivt. De tog dock ledningen med 1-0 innan vi kunde kvittera med åtta minuter kvar att spela genom Agon Ajeti som hade blivit uppflyttad på topp istället för Zakaria Awad.

Det kunde mycket väl också ha blivit seger för vår del. Tarek Bekar slog en frispark som vi tycker var inne i mål, men domaren ansåg att den rensats undan i tid på mållinjen och det är möjligt att han såg det bättre än vad vi gjorde.

Jag kan dock absolut inte vara missnöjd med ett oavgjort resultat mot Helsingborgs IF. Det var ett mycket bra lag som vi mötte och det som vi har presterat i de tre senaste matcherna lovar gott inför seriestarten om ungefär en månad.

IFK Malmö – Helsingborgs IF 1-1 (0-0)

Arena: Malmö IP, grus
Domare: Serhan Yalcin, Malmö
Mål: 0-1 (38) N.N, 1-1 (52) Agon Ajeti
Varningar: Tarek Bekar (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Jones El Jabali

Ahmed Fakhro
Agon Ajeti
Saber Azizi
Emir Rahman

Yousef El Beyrouti
Besfort Xhafolli
Tarek Bekar
Bassam Ahmad

Zakaria Awad
Blend Karim

Avbytare

Afzal Sangin
Benhur Menghis
Mansoor Ataei
Mohamed Abduabdalla