U-laget föll på trög start

Tjugo minuter där IFK Malmös U-lag mer eller mindre uppträdde som ett juniorlag. Det blev "di gules" fall i en annars fullt godkänd träningsmatch på tisdagen mot division 4-klubben Vellinge IF som slutade 1-3 (0-2).

Marco Whittle, assisterande tränare för IFK Malmös U-lag:

Under de 20 första minuterna betedde vi oss som ett juniorlag. Vi vågade inte alls hålla i bollen och slarvade alldeles för mycket däribland två oerhört billiga mål som vi tyvärr också förlorade den här matchen på.

Efter den inledningen höjde vi oss dock betydligt och gjorde överlag en bra insats. Vi vågade verkligen rulla boll och hade också många lägen framför mål. Det enda som saknades för att det skulle gå vägen var det rätta flytet i de avgörande situationerna.

IFK Malmö – Vellinge IF A 1-3 (0-2)

Arena: Rosengårds Södra IP, konstgräs
Mål: 1-3 (66) Dzevad Nezirevic
Varningar:

IFK MALMÖ (4-5-1)

Johan Elvström

Daniel Weclewicz
Kristoffer Bertolino
Ivan Milosevic
George Safi

Dzevad Nezirevic
Mohammad Ibrahim
Erol Ali
Demokrat Maxhuni
Ali Burrniku

Martin Sosa

Avbytare

Abbas Abbas (Kristoffer Bertolino 46)
Driton Ademi (målvakt, Johan Elvström 46)
Maher Touhami (Erol Ali 46)
Omar Aouida (Martin Sosa 46)
Alden Smajlovic (Demokrat Maxhuni 60)
Mario Djordjevic (Ali Burrniku 70)