P92 föll mot division 6-klubb

Dubbelt upp var det på torsdagen för Seki Milutinovic när hans båda lag, IFK Malmös P92 och division 6-klubben FF Vuk, möttes i en träningsmatch. För att "slippa" välja sida dömde han istället matchen där "di gule" föll med 1-3 (0-3).

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Det var tyvärr återigen lite struligt före matchen. På uppvärmningen fick vår målvakt, Nerin Setic, ont i knäet och tvingades kasta in handduken i sista minuten. Vi fick därför ställa utespelaren Roy Nickling, som egentligen skulle ha startat på topp, i mål.

Under den första halvleken var också vårt agerande lite väl tafatt. De kunde göra tre enkla mål efter ett passivt försvarsarbete där spelarna helt gjort bort sig och det kunde faktiskt ha blivit ännu fler mål i baken.

Jag ska dock inte säga att vi inte själva skapade chanser för det gjorde vi definitivt, till och med en hel del som med lite bättre skärpa i avsluten kunde ha resulterat i mål. Ett skott träffade i stolpen och vi hade också några frilägen.

Efter pausvilan tycker jag att vi kontrollerade händelserna. Visst skapade båda lagen chanser, men det var vi som hade merparten av spelet och borde nog ha nått ett oavgjort resultat i matchen.

Det som var lite tråkigt i dagens match var att vi emellanåt tappade lite av konceptet. Tyvärr fick vi mer hålla på att jaga än att verkligen ta tag i det, särskilt på mittfältet där det faktiskt vara ganska virrigt.

Eftersom vi inte var kompletta får jag dock ändå vara nöjd med utförandet. Vi visade återigen att de senaste månadernas hårda träning har gett resultat och killarna har skaffat sig en mycket bra kondition.

FF Vuk A – IFK Malmö 3-1 (3-0)

Arena: Mellanhedens IP, grus
Domare: Seki Milutinovic, Malm
Mål: 3-1 (52) Milos Nikolic