P97 förlorade mot IFK Trelleborg

IFK Malmös P97 förlorade lördagens träningsmatch mot IFK Trelleborg med 3-4 (0-3). "Gulingarna" hade inte mycket att hämta i första halvlek, men kom tillbaka starkt efter pausvilan och föll till slut "bara" med uddamålet.

Pierre Marante Ferreira, tränare för IFK Malmös P97:

Fint väder, men lite sämre plan.Vi spelade på Dalabadets grus som låg på en campingplats. Guset, sand blandat med småsten, var mycket konstigt och skiljde en hel del från det gruset vi är vana vid i Malmö. Vi hade svårt att få igång något spel och därför gick vi in till pausvila med 0-3.
 
Efter paus gick vi ut med en bättre inställning och passningspelet började stämma lite mer. Vi gjorde 1-3, 2-3, sedan pressade vi på och då kontrade de in 4-2, men i slutet fick vi en straff och den satte vi, 3-4.

Det fanns mycket att skylla på, planen, bollar, nybörjardomare och så vidare, något som jag inte tycker att man ska göra. IFK Trelleborg kämpade hela matchen och därför vann de välförtjänt.

Startsjuan (3-3): Farid Razwan – Khaled Abdul Rahim, Miguel Mollinedo, Anas Hamidan – Kevin Hoxhaj, Misike Szeregnyi, Marko Vujevic. Avbytare: Bruno Rydhagen Fresia, David Saric, Gabriel Mollinedo, Mahmoud Tamim, Otto Sztojka.