Direkt: IFK Malmö – Husqvarna FF

I eftermiddag är det inte bara premiär för årets upplaga av division 1 Södra. Samtidigt är det nämligen också premiär för ifkmalmo.coms nya direktrapportering från matcherna som görs i samarbete med Everysport. 

Det är dock långtifrån enbart en tjänst där man kan följa matchen i realtid. Förutom allehanda information kring matchen finns det möjlighet att själv skapa sig en profil och chatta med andra supportrar.på "Internet-läktaren".

Tanken är att vi ska rapportera från samtliga seriematcher under säsongen 2008. För att det ska kunna göras så bra som möjligt behöver vi dock fler rapportörer, vilka kan anmäla sitt intresse till michael.lindholm@ifkmalmo.com

IFK Malmö – Husqvarna FF följer du från klockan 16:00 på:
http://test.everysport.com/sport_game.html?matchId=1057309&side=home