Det blev ingen speciellt lyckad start för IFK Malmös P92 i pojkallsvenskan. "Gulingarna" var med under hela matchen mot Rörsjöstaden IF, men föll till slut snöpligt med uddamålet, 3-4 (1-2).

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Det var ingen speciellt lyckad premiär får vår del. Stundtals var spelet okej, men ändå var vi långtifrån den standard som vi har när vi spelar som bäst och det finns ingenting att säga om att Rörsjöstaden vann matchen.
 
Respekten var tyvärr lite för stor för motståndarlaget. Det var inte så att vi inte var med i matchen för det var vi och vi skapade också en hel del lägen. Vi slarvade däremot på tok för mycket och det gav massor av individuella misstag.
 
Om vi ska försöka ta med oss något positivt är det att vi gjorde två snygga mål. Ammar Al-Khalisi nickade först in en frispark och i slutskedet av matchen var det Roy Nicklings tur att näta efter ett riktigt mönsteranfall.

Startelvan (4-4-2): Nerin Setic – Mattias Olsson, Kevin Lay, Robert Pal, Patrick Nilsson – Ervin Demjaha, Aleksandar Milutinovic, Milos Nikolic, Ammar Al-Khalisi – Roy Nickling, Anto Vujica. Avbytare: Rostam Noorzai (Ervin Demjaha 33), Amar Drljevic (Aleksandar Milutinovic 37), Andreas Omidfar Kiriazidis (Milos Nikolic 41), David Nilsson (Ammar Al-Khalisi 67), Kristian Korlevski (målvakt).