IFK Malmös U-lag fick en poäng med sig från söndagens premiärmatch i juniorserien division 1 borta mot IF Lödde. Men poängen satt oerhört hårt inne då Ismail Güvens kvittering på straff fram till 2-2 (0-2) kom först på stopptid.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:
 
Det är mycket lätt hänt att man spänner sig i en premiär. Huvudrollen tog vi dock hand om redan från första halvlek, men planen rubbades av två individuella misstag på kort tid och uppförsbacken blev jobbig.
 
Hela matchen kändes som en ständig kamp mot klockan som vi vann och med facit i hand är oavgjort inget dåligt resultat. Sedan att jag tycker att vi var det bättre laget och skulle ha vunnit är en helt annan femma.

Startelvan (4-4-2): Johan Elvström – Abbas Abbas, Kristoffer Bertolino, Toni Parlov, George Safi – Alden Smajlovic, Tobias Rosenlind, Ali Burrniku, Demokrat Maxhuni – Walid Shams, Ismail Güven. Avbytare: Daniel Weclewicz (Alden Smajlovic 50), Ahmed Mohamed (Abbas Abbas 65), Mario Djordjevic (Kristoffer Bertolino 67), Maher Touhami (George Safi 70).