Självmål början på raset för P96

Ett självmål gav 1-3. Fyra minuter senare rött kort, straff och 1-4. De motgångarna blev för mycket för IFK Malmös P96 som därefter tappade allt och förlorade premiären i P13 Sydvästra grupp B mot Eslövs BK 1 med 1-10 (1-3).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Under den första halvleken spelade vi en bra fotboll utan att få mycket till utdelning framåt. Eslövs BK däremot kunde utnyttja att de är ett år äldre och förhållandevis fysiskt starka till att få några lite väl enkla mål på oss, bland annat självmålet som gav 1-3.

 

Sedan kom det röda kortet på Ahmed Fakhro fyra minuter in på den andra halvleken och därefter kollapsade vi totalt. Det blev mål på den påföljande straffen och en femminutersutvisning strax därpå fick till följd att vi inte längre orkade hålla ihop laget.

Startelvan (4-5-1): Jones El Jebali – Ahmed Fakhro, Mostafa Omar, Agon Ajeti, Osama Kassem – Yousef El Beyrouti, Tarek Bekar, Saber Azizi, Besfort Xhafolli, Bassam Ahmad – Yusuf Semovski. Avbytare: Blend Karim, Drin Ajeti, Edmond Hani, Mansoor Ataei, Zakaria Awad.