Det hade varit pricken över i:et för den 16-årige mittfältaren Tobias Rosenlind om det där skottet hade letat sig in i krysset. Själv tänkte han att det hade varit för bra för att vara sant om hans andra A-lagsinhopp i IFK Malmö mot allsvenska AIK hade slutat med en fullträff.
 
– Jag siktade på krysset, men den gick väl inte riktigt som jag ville. Det var synd och jag får väl träna mer på avslut, skrattade Tobias Rosenlind när han fick frågan om skottet som han sköt rätt i händerna på AIK-målvakten Nicklas Bergh.
 
För några veckor sedan debuterade han genom ett inhopp i genrepet mot Malmö FF:s U21. Redan efter den matchen fick han mycket beröm för sin insats och till torsdagens match i Svenska Cupen tyckte den gula tränarduon att han var mogen för att prövas på allvar.
 
En knapp halvtimme före slutet slängdes han in. Måns Sörensson på topp hade fått någon form av kramp och bytet var oundvikligt.
 
– Det var en pojkdröm som gick i uppfyllelse att få spela mot ett allsvenskt lag. Visst gick det mycket fortare än vad jag är van vid, men annars var det inte någon större skillnad, sade Tobias Rosenlind, som dock inte fick spela på sin vanliga position.
 
Med Måns Sörensson utanför planen skickades nämligen även Daniel Jovanovic upp på topp för att försöka nå en reducering. Det gjorde att Tobias Rosenlind, som normalt är innermittfältare, fick ta plats till höger på mittfältet.
 
-.Helt okej. Jag kom inte in i försvaret där jag lämnade ”Medo” (Ahmedin Sudic) helt ensam och det var lite dåligt gjort av mig. Offensivt var det dock betydligt bättre med en hel del bra löpningar, tyckte Tobias Rosenlind.