IFK Malmö P95 tog sig enkelt vidare till kvartsfinal i Åshöjden Cup med flera nollor ännu intakta genom att i den sista gruppspelsmatchen besegra IFK Trelleborg med 2-0 (1-0). 

I andra matchen skulle "di gule" ha mött SOIF från Danmark, men laget valde att ställa över ett av sina två lag och då i just grupp B, vilket gjorde att de andra lagen tilldömdes vardera en walk over-seger på 3-0.
 
I sista gruppspelsmatchen mot IFK Trelleborg blev det således en direkt final om gruppspelssegern. 

Sjukdomar hade plötsligt drabbat IFK Malmö och några nyckelspelare saknades inför sista matchen däribland halva backlinjen och Adam Nordkvist, lagets poängkung från första matchen. Tursamt för "di gule" att hela truppen istället var kallad till match.

 
Matchen började i ett högt tempo och den regntunga planen, med nästan sankmarker centralt på planen gjorde att "di gules" kortpassningsspel kom fullständigt av sig. Trots detta var det ofta spel mot ett mål, men IFK Trelleborgs backlinje var skickliga och avvärjde flera fina anfall.

Avsluten i första halvleken stannade vid blott 3-0, dock med ett tidigt IFK Malmö-mål redan i matchens tredje minut. Målet svarade Isak Listring för efter framspelning av Dino Mesic.

 
Under den andra halvleken tvingades några spelare lämna planen på grund av skador, och nu var IFK Malmö skadelista ganska diger, bestående av hela nio (!) spelare. Matchen var hård, men domaren valde att tillåta en hög nivå. Domarens konsekventa agerande gjorde dennes insats mycket god.
 
Bollinnehavet jämnades ut rejält, men ett litet övertag för IFK Trelleborg. Ju längre matchen led desto fler tillfällen skapades för IFK Malmö att nästan rinna igenom på många av de fina djupledspassningarna.
 
Nigel Jackman visade på fint häng när han kom högre än målvakten och nickade strax över överliggaren, på en av" di gules" fina hörnsparkar. Isak Listring volleykanon med "fel" fot smet en bit utanför.
 
Knappt en halv minut från slutet slog Dino Mesic en fin djupledsboll för Amunda Diasso att löpa på. Då snabbheten är denne spelares signum kunde han med elegans och enkelhet sprinta ifrån och retsamt enkelt rulla in 2-0 till gruppsegrarna. Dino Mesic kunde alltså glädja sig åt två målpass.
 
IFK Malmö höll många nollor intakta: noll förluster, noll tappade poäng, noll insläppta mål, noll varningar och noll skott på det egna målet. Först under fredagen avgörs det vem IFK Malmö möter i kvartsfinalen.

Matchen spelades 2×20 minuter.

Startelvan (4-3-3): Nils Löfberg – Dardan Behrami, Edwin Adolfsson, Shadi Romi, Alaa Ahmed – Isak Listring, Lukas Dahlström, Safet Besic – Amunda Diasso, Nigel Jackman, Dino Mesic. Avbytare: Marko Krsmanovic, Nermin Krupic, Oscar Hansson, Patchicco Diallo.

Matchens lirare: Dino Mesic.