IFK Malmös P92 har inte alls fått någon bra start i pojkallsvenskan. På söndagen inkasserade "di gule" sin tredje förlust av tre möjliga då det blev 1-6 (0-2) hemma mot Husie IF.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Det var ingen lyckad dag och det verkar som vi nu har i hamnat i någon slags återvändsgränd som det är svårt att ta sig ur. Vi får nämligen inte alls till det, är ängsliga och vågar helt enkelt inte göra någonting ute på fotbollsplanen.
 
Viljan att våga gå in i närkamper och vinna dueller som vi gjorde när vi mötte seniorlag under försäsongen är som bortblåst. Tyvärr är det alldeles för många som faller bort ur spelet och det är förklaringen till de här stora förlusterna.

Startelvan (4-4-2): Nerin Setic – Mattias Olsson, Robert Pal, Kevin Lay, Patrick Nilsson – Andreas Omidfar Kiriazidis, Milos Nikolic, David Nilsson, Ammar Al-Khalisi – Aleksandar Milutinovic, Anto Vujica. Avbytare: Roy Nickling (David Nilsson 19), Kristian Korlevski (målvakt, Nerin Setic 26), Omar Al-Hijazi (Mattias Olsson 49), Simone Andaloro (Andreas Omidfar Kiriazidis 49), Rostam Noorzai (Ammar Al-Khalisi 67).