Det har inte varit mycket till glädje för IFK Malmös P92 i de tre första matcherna i pojkallsvenskan. "Gulingarna" förlorade på lördagen även sin fjärde match, 1-2 (1-1), hemma mot Högaborgs BK, men spelmässigt var det klart fall framåt.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Vi var absolut värda minst en poäng i den här matchen. För en gångs skull spelade vi den fotbollen som vi vet att vi kan prestera och vi gjorde egentligen allting rätt förutom två individuella misstag som resulterade i två snöpliga baklängesmål.

På deras första mål sparkade inte Patrick Nilsson undan bollen utan de kunde istället hugga och klappa in den i bortre. Det andra målet kom på en frispark som gick över målvakten Kristian Korlevskis fingrar och in i nätmaskorna.

Under stora delar av matchen hade vi en klar dominans och vi skapade tio till 15 heta målchanser. Flera gånger var vi fria, rundade målvakten och fick snöpligt se när bollen rensades undan på mållinjen, men bara en enda gång blev det mål.

En boll gick från vänsterkanten och snett inåt bakåt till David Nilsson som från sex till sju meters avstånd kunde göra 1-0 i den femte minuten.

Den här matchen var dock i vilket fall som helst ett klart fall framåt. Jag hade sagt före matchen att vi skulle släppa in sju mål, men spelarna motbevisade detta genom att bjuda på härliga kämpartakter och förhoppningsvis dröjer det nu inte alltför länge innan den första segern i pojkallsvenskan kommer.

Matchen spelades 2×40 minuter.

Startelvan (4-3-3):
Kristian Korlevski – Ervin Demjaha, Kevin Lay, Dennis Zivkovic, Andreas Omidfar Kiriazidis – David Nilsson, Aleksandar Milutinovic, Milos Nikolic – Omar Al-Hijazi, Jonathan Johansson, Roy Nickling. Avbytare: Emmanuel Frimpong (Jonathan Johansson 18), Ammar Al-Khalisi (Omar Al-Hijazi 20), Patrick Nilsson (Dennis Zivkovic 22), Amar Drljevic, Mattias Olsson.