Efter två raka förluster tog IFK Malmös P97 på lördagen sin allra första poäng i P11 Sydvästra grupp A. Detta efter att ha spelat oavgjort, 3-3 (2-2), hemma mot Uppåkra IF, i en match där man hade ledningen med både 1-0 och 3-2.

Pierre Marante Ferreira, tränare för IFK Malmös P97:

Fint väder och en bra plan. Lite enligt mig onödiga diskussioner om för hårda bollar och så vidare innan matchstart, men annars perfekta förutsättningar för en bra match mellan oss och Uppåkra IF.

Ett bra passningsspel och ett tidigt ledningsmål för vår del lade grunden. Vi lyckades dock inte hålla tillbaka Uppåkra hela matchen och därför fick de kvittera på slutet. 3-3 slutade matchen och vår första poäng i serien var säkrad.

Matchen spelades 2×20 minuter.

Startsjuan (3-3): Farid Razwan – Anas Hamidan, Miguel Mollinedo, Khaled Abdul Rahim – Otto Sztojka, Misike Szeregnyi, Kevin Hoxhaj. Avbytare: Ahmed Fakhro, Elmin Sefoski, Gabriel Mollinedo, Josef Alhamdani, Mahmoud Tamim, Marko Vujevic.