Under hela den första halvleken hängde IFK Malmös P96 med bra mot Malmö FF i lördagens match i P13 Sydvästra grupp B. Men efter 0-2-målet började "di gule" hänga med huvudena och föll till slut med hela 0-6 (0-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Hela den första halvleken var mycket jämn. Vi hade dock inte alls marginalerna på vår sida då de kunde sätta 1-0-målet rätt upp i krysset från 16 meter. Jag trodde heller knappt mina ögon när de gjorde 2-0 på ett likadant sätt i upptakten av den andra halvleken.

Tyvärr började killarna sedan att tappa koncentrationen och hänga med huvudena. Det var tungt att få ett andra mål mot oss när vi var väl med i matchen så långt och siffrorna rann också i väg lite för mycket på slutet där en ung domare godkände tre mål som garanterat var offside.

Jag tycker dock i vilket fall som helst att vi gjorde en helt okej match. Inställningen var det inte alls något fel på hos killarna som fortsatte att ligga i och kriga för varandra under hela matchen, även om det såklart blev kämpigare i takt med alla motgångarna.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-5-1): Jones El Jebali – Drin Ajeti, Mostafa Omar, Dardan Behrami, Emir Rahman – Amunda Diasso, Besfort Xhafolli, Saber Azizi, Agon Ajeti, Bassam Ahmad – Yusuf Semovski. Avbytare: Abdul Fathi, Benhur Menghis, Blend Karim, Mohamed Abduabdalla, Osama Kassem.

Matchens lirare: Saber Azizi.