IFK Malmös U-lag hade på söndagseftermiddagen inga större problem med att besegra Hyllie IK i juniorserien division 1. Slutresultatet skrevs till klara 3-0 efter mål av Ismail Güven, Ali Burrniku och Walid Shams.

Alvaro Ripoll. tränare för IFK Malmös U-lag:

Det var trötta spelare som vi hade idag. Många matcher på kort tid sätter givetvis sina spår på alla sätt och vis, men jag tycker att visade vi en stor lagmoral och den härliga vilja som finns i laget att jobba för varandra.

Som helhet var det en mycket bra laginsats och en härlig revansch från matchen i fredags då vi hade lite problem med det kollektiva spelet. Det är nämligen ett måste att alla strävar åt samma håll, för lagets bästa och inte för sig själv om resultatet ska bli bra i slutändan.

Startelvan (4-5-1): Johan Elvström – Alden Smajlovic, Mario Djordjevic, Toni Parlov, George Safi – Walid Shams, Ali Burrniku, Mohammad Ibrahim, Omar Aouida, Erol Ali – Ismail Güven. Avbytare: Maher Touhami (Walid Shams 46), Martin Sosa (Alden Smajlovic 72).