Tre gånger hade IFK Malmös P96 ledningen mot Malmö Anadolu BI i tisdagens match i P13 Sydvästra grupp B. Det hjälpte dock inte "gulingarna" som inte riktigt hade marginalerna på sin sida och till slut förlorade med 3-5 (3-3).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Matchen var mycket jämn, vi spelade bra fotboll och gjorde tre vackra mål. Faktum var att matchen kunde ha slutat hur som helst och nu var det Malmö Anadolu BI som vann den med 5-3, vilket de ska ha all heder för.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Jones El Jebali – Saber Azizi, Mostafa Omar, Shadi Romi, Emir Rahman – Alaa Ahmed, Yousef El Beyrouti, Agon Ajeti, Bassam Ahmad – Drin Ajeti, Yusuf Semovski. Avbytare: Ahmed Fakhro, Besfort Xhafolli, Mansoor Ataei, Miriton Gashi, Zakaria Awad. 

Matchens lirare: Bassam Ahmad & Yousef El Beyrouti.