De senaste matcherna har kvalitén på det kollektiva spelet pendlat mycket i IFK Malmös U-lag. Under onsdagens match i juniorserien division 1 mot Eskilsminne IF, som slutade med förlust 2-4 (1-2), var det under all kritik.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Tyvärr hamnade vi alldeles för långtifrån varandra som grupp i den här matchen. Spelarna var mycket gnälliga och visade dålig attityd, vilket gjorde att vi bjöd Eskilsminne IF, som dock ska ha all heder för sin insats, på matchen.

Det var de individuella misstagen som kostade oss segern. En del spelare betedde sig helt enkelt inte som lagkamrater, spelade enskilt och borde därför rannsaka sig själva. Det håller nämligen bara inte att vissa tror att de är världsmästare.

Startelvan (4-4-2): Johan Elvström – Alden Smajlovic, Mohammad Ibrahim, Toni Parlov, George Safi – Ahmed Mohamed, Maher Touhami, Erol Ali, Omar Aouida – Walid Shams, Ismail Güven. Avbytare: Daniel Weclewicz (Maher Touhami 46), Mateo Mandic (Erol Ali 46), Roland Levay (Alden Smajlovic 65).