De andra lagen gör mål på sina chanser, men det gör inte IFK Malmös P92. Det är den stora förklaringen till att "gulingarna" på söndagen tvingades inkassera sin sjätte raka förlust i pojkallsvenskan efter 0-2 (0-1) hemma mot Kristianstads FF.

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Kristianstads FF var egentligen inte ett dugg bättre än vad vi var, men vi hade ett antal spelare som skulle dribbla och det gjorde att vi tog alldeles för lång tid på oss.

Den stora skillnaden var att de satte sina båda chanser under matchen. Vi däremot är fortfarande för omständliga, driver bollen för länge, släpper den inte och ska helst gå med den ända in på mållinjen istället för att komma till snabba avslut.

Matchen spelades 2×40 minuter.

Startelvan (4-4-2): Nerin Setic – Ervin Demjaha, Kevin Lay, Emmanuel Frimpong, Andreas Omidfar Kiriazidis – Ammar Al-Khalisi, Milos Nikolic, Omar Al-Hijazi, Aleksandar Milutinovic – Roy Nickling, Anto Vujica. Avbytare: Patrik Jovcevski Nilsson (Andreas Omidfar Kiriazidis 20), Mattias Olsson (Ammar Al-Khalisi 48), Rostam Noorzai (Omar Al-Hijazi 52), David Jovcevski Nilsson (Milos Nikolic 60), Robert Pal (Andreas Omidfar Kirizidis 70).