Det ser mycket bra ut för IFK Malmös B/U-lag som på måndagen tog sin fjärde raka seger i reservlagsserien division 1 Elit. "Gulingarna" var minst ett par nummer bättre än BK Olympic som besegrades med hela 6-1 (3-1).

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi anammade de riktlinjerna som vi hade satt upp för första halvlek. Det gällde att vi fick en reaktion och kunde avgöra matchen under de första 20 minuterna eftersom vi visste att en tidig ledning var grunden för tre poäng i en match där vi hade ett klart favoritskap.

Ett bevis på att vi lyckades med detta var att vi efter nio minuters spel hade en ledning med 2-0. Som lag och grupp klarade vi sedan att hålla organisationen uppe fram till att vi tvingades byta ut Srdjan Remetic på grund av en skada i den 20:e minuten.

Jag är särskilt glad för att Viktor Larsson kunde gå in och göra mål igen, vilket visar att hans form är på uppåtgående. Tobias Liljewall gjorde också bra ifrån sig i sin comeback, samtidigt som mina egna spelare levererade i vanlig ordning.

Startelvan (4-5-1): Magnus Ringdahl – Mateo Mandic, Ahmedin Sudic, Srdjan Remetic, Abbas Abbas – Edis Djugumovic, Tobias Liljewall, Toni Parlov, Dzevad Nezirevic, Demokrat Maxhuni – Viktor Larsson. Avbytare: Walid Shams (Srdjan Remetic 20), Roland Levay (Mateo Mandic 46).