IFK Malmös P96 har det inte alls lätt i P13 Sydvästra grupp B där man på onsdagen tvingades inkassera sin femte förlust på sex matcher. "Gulingarna" stod upp bra under hela matchen, men föll ändå med 2-4 (1-3) mot Bjärreds IF.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi spelade bra fotboll och skapade mycket bra chanser, men tyvärr kunde vi inte göra mål på dem chanserna vi fick.

Bjärred spelade även de en bra fotboll när dem rullade boll och det märktes ibland att dem är ett år äldre, men ändå inte så mycket då mina killar kämpade och matchen hade kunnat slutat annorlunda om vi bara hade satt våra målchanser.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan: Jones El Jebali – Ahmed Fakhro, Agon Ajeti, Saber Azizi, Emir Rahman – Drin Ajeti, Yousef El Beyrouti, Besfort Xhafolli, Bassam Ahmad – Zakaria Awad, Abdul Fathi. Avbytare: Afzal Sangin, Blend Karim, Mansoor Ataei, Mostafa Omar, Otto Sztojka.

Matchens lirare: Saber Azizi.