Efter åtta spelade matcher är IFK Malmös P92 fortfarande utan poäng i pojkallsvenskan. Inte heller Lunds BK, som före matchen också stod på noll poäng, lyckades man klara av utan det blev en ny förlust, 2-4 (1-3).

Seki Milutinovic, tränare för IFK Malmös P92:

Vi jobbar hårt för att vända trenden och då är det förstås tråkigt att inte få till det. Efter att ha släppt in tre mål på de första åtta minuterna spelade vi nämligen en bra fotboll och skapade också en hel del målchanser, men kunde tyvärr inte sätta dit dem.

Det är svårt att hitta någon förklaring till varför vi inte är vakna i början av matcherna. Vi behöver helt enkelt släppa in några mål för att vakna till liv och spela den fotbollen som vi vet att vi kan prestera. Tyvärr, för med de starterna vinner man inga matcher.

Matchen spelades 2×40 minuter.

IFK Malmö (3-1-4-2): Kristian Korlevski – Mattias Olsson, Kevin Lay, Emmanuel Frimpong – Patrick Jovcevski Nilsson – Ervin Demjaha, Milos Nikolic, Aleksandar Milutinovic, Ammar Al-Khalisi – Roy Nickling, Omar Al Hijazi. Avbytare: David Jovcevski Nilsson (Milos Nikolic 62), Rostam Noorzai (Roy Nickling 64), Dennis Zivkovic (Emmanuel Frimpong (68).