IFK Malmös B/U-lag tog på måndagen sin sjätte raka vinst i reservlagsserien division 1 Elit genom att besegra Högaborgs BK med 2-1 (0-1). En stark prestation med tanke på att "di gule" hade drabbats av flera sena återbud.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Det var ett spelskickligt lag som stod på andra sidan planen och vi var också tvungna att möblera om en del efter tre sena återbud. De två från A-laget vill jag inte uttala mig om, men beträffande den egna spelaren känns det tråkigt för de övriga i gruppen som verkligen ger allt för att vi ska nå framgång.

Efter en jämn första halvlek låg vi under med 0-1. Sedan i andra halvlek kom vi in i spelet och hittade varandra på ett bättre sätt. Med klockan på nästan 65 minuter kom kvitteringen och därefter tappade Högaborg huvudet, fick en utvisning i den 70:e minuten och vi borde även ha fått en straff.

Trots motgångarna visade vi oss starka och spelade en bra fotboll. Den spelmässiga dominansen gav också välförtjänt utdelning med drygt nio minuter kvar av ordinarie speltid då George Safi kunde göra det efterlängtade segermålet.

Startelvan (4-4-2): Festim Bytyqi – Walid Shams, Toni Parlov, Mohammad Ibrahim, Karim El hage – George Safi, Tobias Liljewall, Edis Djugumovic, Dzevad Nezirevic – Daniel Jovanovic, Ismail Güven. Avbytare: Omar Aouida (Tobias Liljewall 46).