IFK Malmös P92 var väl med i spelet under stora delar av onsdagens MM-match mot Husie IF, men fick till slut ändå ge sig med 1-4 (0-1).

Aleksandar Garcevic, assisterande tränare för IFK Malmös P92:

Under nästan en hel halvlek spelade vi ut Husie IF enligt konstens alla regler. Spelet fungerade riktigt bra, vi rullade boll och skapade tolv klara målchanser, men tyvärr saknar vi helt självförtroende i de avgörande situationerna.

Efter att vi hade kvitterat till 1-1 hade vi dessutom flera lägen att ta ledningen i matchen innan de istället kunde sticka upp och göra 2-1 i den 60:e minuten. När vi sedan satsade offensivt på slutet för att kvittera blev effekten den motsatta med ytterligare två mål i baken.

Matchen spelades 2×40 minuter.

Startelvan (4-4-2): Kristian Korlevski – Kevin Lay, Emmanuel Frimpong, Dennis Zivkovic, Patrick Jovcevski Nilsson – Ervin Demjaha, Milos Nikolic, Aleksandar Milutinovic, Andreas Omidfar Kiriazidis – Omar Al-Hijazi, Anto Vujica. Avbytare: David Jovcevski Nilsson (Patrik Jovcevski Nilsson 65), Mattias Olsson (Kevin Lay 70), Ammar Al-Khalisi (Aleksandar Milutinovic 80), Moad Alkaysi (Ervin Demjaha 80).