På söndag är det dags att testa formen för vårt duktiga lag – IFK Malmös P95. Denna gång blir det en intern uppgörelse från ”di gules” sida.

Vi har fått flera återbud och efter att ha varit i kontakt med dussintalet klubbar stod det klart att nästan samtliga hade brist på tillgängliga spelare. Tyvärr blir det så att vi tvingas till en intern uppgörelse, men å andra sidan ställs killarna mot stans bästa motstånd så det lär bli en fartfylld match. Inte gör det saken sämre av att spelarna är ute efter en plats i startelvan till premiären nästa helg mot Lunds BK.

Med 19 spelare tillgängliga har vi med Blerim Mullicis tillåtelse lånat fyra av våra duktiga 96:or inför söndagens drabbning för att kunna spela med fullt manskap. Även en målvakt lånas in då vi för tillfället endast har en tillgänglig.

Vi kommer att formera laget olika och ge dem olika förutsättningar och uppgifter. Laget 4-3-3 ska attackera och inte nöja sig med oavgjort, medan 4-4-2-laget har till uppgift att stänga matchen, satsa på omställningar och ha som huvuduppgift att spela oavgjort, det vill säga – inte förlora morgondagens prestigematch.

Det blir också ett tillfälle för våra nya spelare att visa upp sig: Anton Phan, Hassen Lagoun och Stefan Vagic, samt den intressante mittfältaren Joy Hossain som har imponerat stort under sin första provträningsvecka.

Startelvan (4-3-3): Adil Hakimi – Saber Azizi, Edwin Adolfsson, Alexandar Trifkovic, Filip Koffi – Safet Besic, Adam Nordkvist, Joy Hossain – Dino Mesic, Hassen Lagoun, Oscar Hansson. Avbytare: Drin Ajeti.

Startelvan (4-4-2): N.N. – Anton Phan, Agon Ajeti, Shadi Romi, Patchicco Diallo – Marko Krsmanovic, Lukas Dahlström, Benjamin Blomberg, Isak Listring – Stefan Vagic, Nigel Jackman. Avbytare: Bassam Ahmad.