En halvlek räckte för U-laget

IFK Malmös U-lag har tagit sig ända upp i topp i juniorserien division 1 som dock haltar en aning. Efter 0-1 i paus lossnade det rejält för "di gule" som vände och vann fredagens match mot Kvarnby IK med klara 4-1.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Det var otroligt skönt att få vinna matchen och ta över serieledningen, även om det är en haltande tabell som säkert kommer att förändras. Utan denna vinst hade det varit rätt så kört, men nu får vi en riktigt spännande match på onsdag.

Den matchen, som går mot Rörsjöstadens IF, blir en av många finaler den närmaste tiden. Eftersom det heller inte är någon match innan dess kan alla spelare komma utvilade och därmed har vi alla förutsättningar för ett bra resultat.

Startelvan (4-4-2): Driton Ademi – Abbas Abbas, Mohammad Ibrahim, Toni Parlov, George Safi – Erol Ali, Kristoffer Bertolino, Omar Aouida, Alden Smajlovic – Ali Burrniku, Walid Shams. Avbytare: Mujtaba Alshara (målvakt, Driton Ademi 46), Roland Levay (Erol Ali 60), Mario Djordjevic (Mohammad Ibrahim 65).