Uppskjutet: P95 ? IF Limhamn Bunkeflo 2007


I måndags lade sig ett mörker över träningsplanen när IFK Malmös P95 höll som bäst på att förbereda sig inför kvartsfinalen mot IF Limhamn Bunkeflo 2007 i Malmömästerskapet.
 
Under måndag kväll runt åttatiden stod det klart att elbelysningen tillhörande de båda konstgräsplanerna inte var inkopplad. Mörkret som sedan snabbt lade sig över träningsplanerna gjorde det svårt att skilja på medspelare från motspelare.
 
Kontakt gjordes med Fritid Malmö och beskedet om elbelysningen gjorde gällande att den först under måndagen (25/8) skulle komma att bli inkopplad. IF Limhamn Bunkeflo 2007 och Fotbollklubbarnas Samorganisation kontaktades omgående om att skjuta upp onsdagens (20/8) kvartsfinal till första bästa lediga dag för båda föreringarnas P95-lag.
 
Matchen sköts från början upp från helgen den 28-29 juni på grund av att IF Limhamn Bunkeflo 2007 skulle medverka i sin egen arrangerade cup och måndagen den 30:e juni – som fram tills då också var sista speldatum för kvartsfinalen – inte heller var lämplig av sportsliga skäl: vilken förening vill möta ett tröttkört lag dagen efter en medverkan i en 3-4 dagars cup?
 
Nu har IF Limhamn Bunkeflo 2007 givits ett nytt speldatum, lördagen 23:e augusti och en alternativ dag har också angivits, onsdagen den 27:e augusti. Bekräftelse från IF Limhamn Bunkeflo 2007 har i skrivande stund ännu inte inkommit. Hemsidan kommer att informera vidare när definitivt beslut tagits.
 
Övrigt att notera: Finalen i Malmömästerskapet har skjutits upp från den 7:e september till den 20:e september, vilket gäller alla andra omgångar också. IFK Malmös P95 tränar som vanligt på onsdag och torsdag.