Güven fyramålsskytt i U-laget

Serieledningen i juniorserien division 1 består för IFK Malmös U-lag efter övertygande 5-1 (1-0) i onsdagens toppmatch mot Rörsjöstadens IF. Ismail Güven gjorde fyra mål, varav tre kom inom loppet av 20 minuter i den andra halvleken.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Det var ett individuellt mycket skickligt lag som stod på andra sidan planen, däremot har de svårigheter att fungera som ett lag och där är vi mycket starkare. Vi är även minst lika bra individuellt, men lagmässigt slår vi dem när det gäller det organisatoriska inom fotbollen.

Periodvis agerade vi utmärkt i vårt försvarsarbete och hade en bra press som dock av olika anledningar, framförallt väderleken, gjorde att passningsspelet emellanåt blev lidande. Sedan får vi inte glömma att vi inte släppte in något mål på fasta situationer, medan vi själva gjorde ett på en hörna.

Startelvan (4-4-2): Johan Elvström – Abbas Abbas, Mario Djordjevic, Martin Sosa, George Safi – Toni Parlov, Kristoffer Bertolino, Omar Aouida, Walid Shams – Ali Burrniku, Ismail Güven. Avbytare: Alden Smajlovic (Omar Aouida 10), Erol Ali (Martin Sosa 64), Roland Levay (Walid Shams 70), Driton Ademi (målvakt).