På söndag spelar IFK Malmös P95 andra omgången i höstens P13 Sydvästra grupp A mot gästande Eslövs BK. Förra veckan klarade "di gule" av premiären genom att besegra Lunds BK med klara 4-0 (1-0).

"Di gule" har genomfört många riktigt fina träningar i veckan med mycket one-touch-fotboll och snabba kombinationer i anfallet. Stor vikt har också lagts vid grundläggande aspekter på spelet gällande försvar och anfall, saker som det är hög tid att spelarna kan utan och innantill.

Detaljer i försvarsspelet har gnuggats ordentligt, medan den offensiva styrkan som det finns ett överflöd av har lagt sin vikt på anfallsspelet, både avslut och den än viktigare delen – vägen som leder fram till avslut.
 
Nu på söndag väntar nykomlingen Eslövs BK som har blandat och gett i sina två första spelade matcher. Först blev det förlust mot IF Limhamn Bunkeflo 2007 med hela 2-5 på bortaplan, medan man blott tre dagar senare revanscherade sig genom att besegra en annan nykomling på hemmaplan, Staffanstorps GIF, med siffrorna 8-1.

”Di gule” kommer att försöka spela sitt eget spel, anfalla med variation och kraft. Laget kommer också att visa upp en ännu bättre defensiv än senast trots att laget då höll nollan, vilket borde leda till större trygghet och mer risktagande framåt. Förvänta er alltså ett offensivt IFK Malmö som kommer att visa var skåpet ska stå redan från avspark.

Matchen spelas söndagen den 24:e augusti på Malmö Stadion plan 10 (konstgräs) med avspark klockan 13.45 (samling 12.30).

Startelvan (4-3-3): Nils Löfberg – Christian Addo, Edwin Adolfsson, Shadi Romi, Dardan Behrami – Joy Hossain, Lukas Dahlström, Adam Nordkvist – Dino Mesic, Stefan Vagic, Alaa Ahmed. Avbytare: Alexandar Trifkovic, Isak Listring, Marko Krsmanovic, Safet Besic, Samim Sadaat.