IFK Malmös P95, de regerande mästarna i P13 Sydvästra grupp A, har fått fin förstärkning på mittfältet i form av duktige Samim Sadaat.

IFK Malmö kan stolt presentera ännu en eminent förstärkning till den redan breda truppen. Duktige mittfältaren Samim Sadaat ansluter till truppen omedelbart.

Övergången gick så fort att Samim Sadaat tvingades debutera i IFK Malmös P96 mot Ystads IF i P13 Sydvästra grupp C redan under gårdagen. "Di gule" vann som bekant matchen med 3-2 (1-2) på bortaplan och Samim Sadaat svarade för det viktiga kvitteringsmålet, vilket betydde 2-2, en kvart före slutsignalen.

Med Samim Sadaat i truppen ökar konkurrensen om en plats i startelvan, men även på mittfältet. Det kan behövas eftersom Patchicco Diallo inte blir spelklar förrän om några veckor (ledband) och Nermin Krupic (fot) som först om några dagar kan köra för fullt igen. Å andra sidan krävs det toppspelare på de tre mittfältspositionerna för att laget ska fortsätta att dominera på mitten såsom "di gule" så utmärkt gjorde i våras.

Ni som vill se Samim Sadaats trollkonster på planen kan söka er till stadionområdet på söndag klockan 13.45 då "di gule" tar emot Eslövs BK på plan 10 (konstgräs). Intervju med Samim Sadaat kommer längre fram.

Fakta/Samim Sadaat

Ålder: 13 år (fyllde 13 år den 30:e januari).
Position: Mittfältare.
Längd: 163 centimeter.
Vikt: –
Nummer: 26.
Kommer närmast från: Hyllie IK.
Styrka: Passningsspelet, spelförståelsen och avslut.
Aktuell: Söndagens seriematch mot Eslövs BK.

FOTNOT. Sedan tidigare är försvararen Anton Phan (BK Forward) , mittfältaren Joy Hossain (Rörsjöstadens IF) samt anfallarna Hassen Lagoun (Husie IF) och Stefan Vagic (Hyllie IK) klara för IFK Malmös P95.