IFK Malmös P96 stod i en klass för sig själv i fredagens match i P13 Sydvästra grupp C. Jumbon Lunds SK gavs aldrig en chans då ”gulingarna” efter en tidig 2-0-ledning kunde gå fram till seger med hela 8-1 (6-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var en match där vi återigen började mycket bra. Under hela den första halvleken kämpade killarna på bra och då spelade vi också en riktigt fin fotboll. Vi rullade ut Lunds SK enligt konstens alla regler och skapade mängder med målchanser.

Siffrorna kunde ha blivit betydligt större, men efter pausvilan blev det dock som det ofta blir när ett lag är överlägset. Spelarna var alldeles för sugna på att själva göra mål, slutade därför att spela som ett lag i alla lägen och det fick till följd att Lunds SK kunde stå emot på ett helt annat sätt.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Bilal Amin Lagoun – Ahmed Fakhro, Agon Ajeti, Mostafa Omar, Emir Rahman – Drin Ajeti, Saber Azizi, Tarek Bekar, Oscar Hansson – Thomas Kalam, Nigel Jackman. Avbytare: Benhur Menghis, Edmond Hani, Mansoor Ataei, Miriton Gashi, Mohamed Abduabdalla.

Matchens lirare: Miriton Gashi.