En halvlek klarade IFK Malmö av att stå emot i onsdagens match mot Hyllie IK 2 i P11 Sydvästra grupp A2. Efter pausvilan tröt dock orken hos "di gule" som till slut förlorade matchen med klara 0-3 (0-0).

Romeo Saric, tränare för IFK Malmös P97:

Hela den första halvleken kändes som ytterligare ett klart fall framåt. Under hela säsongen har killarna varit vana vid att släppa in många mål, men för andra matchen i rad klarade vi av att hålla nollan fram till pausvilan och bara det är att anse som positivt.

Tyvärr blev vi dock lidande av att vi fick en avbytare först i slutskedet av matchen. Efter en ganska jämn första halvlek orkade vi nämligen inte göra jobbet bakåt i andra halvlek och då fick de också sina lägen som de kunde utnyttja.

Matchen spelades 2×25 minuter.

Startsjuan (3-2-1): Farid Razwan – Misike Szeregnyi, Anas Hamidan, Marko Vujevic – Josef Alhamdani, Khaled Abdul Rahim – Mahmoud Tamim. Avbytare: Ahmed Fakhro.