Oavgjort, 2-2, med bara drygt åtta minuter kvar av ordinarie tid. Det höll dock inte hela vägen för IFK Malmös P96 som på lördagen föll med uddamålet, 4-5 (1-2), mot Lilla Torg FF och därmed bröt sin svit efter två raka segrar i P13 Sydvästra grupp C.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Vi spelade bra under större delen av den här matchen och försökte verkligen rulla boll. Som lag gjorde vi därför vårt jobb, men tyvärr var Lilla Torg FF marginellt bättre och något starkare än vad vi var den här dagen, och kunde vinna med uddamålet.

Det som till slut fällde avgörandet var att det var några spelare som inte riktigt hade orken att jobba hemåt. Under matchens slutskede släppte vi nämligen in tre mål på åtta minuter och det duger inte om man ska ha någon chans att vinna mot ett år äldre.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Bilal Amin Lagoun – Afzal Sangin, Mostafa Omar, Agon Ajeti, Emir Rahman – Drin Ajeti, Saber Azizi, Tarek Bekar, Bassam Ahmad – Zakaria Awad, Thomas Kalam. Avbytare: Besfort Xhafolli, Blend Karim, Miriton Gashi, Valon Krasnici, Yusuf Semovski.

Matchens lirare: Bilal Amin Lagoun.