P92 vara aldrig nära poäng

IFK Malmös P92 var aldrig i närheten av poäng i söndagens bottenmatch mot Landskrona BoIS. "Di gule", som ligger hopplöst sist i pojkallsvenskan, släppte in första målet efter en knapp kvart och därefter kunde Landskrona gå fram till seger med klara 4-0 (3-0).

Pierre Marante Ferreira, assisterande tränare för IFK Malmös P92:

Siffrorna blev stora, men det var ändå en match där vi började bra och lyckades också komma till ett par heta målchanser. Det var dock som vanligt att motståndarna inte var sena att utnyttja våra misstag och de tre vi hade under den första halvleken resulterade alla i baklängesmål.

Inför den andra halvleken ändrade vi på ett par positioner i uppställningen och det gav en viss förbättring. Under den första kvarten var det vi som låg på och pressade, men istället för att vi gjorde mål kunde de kontra in 4-0 och då var matchen givetvis körd.

Beröm ska dock gå till två spelare, mittbacken Shadi Romi och målvakten Nerin Setic. Shadi är tre år yngre än de övriga på planen, vilket inte märktes ett dugg, medan Nerin stod för många kvalificerade räddningar och därmed räddade oss undan en ännu större förlust.

Matchen spelades 2×40 minuter.

Startelvan (4-4-2): Nerin Setic – Amar Drljevic, Ylber Gashi, Emmanuel Frimpong, Sami Al-Ameri – Aleksandar Milutinovic, Mattias Olsson, Andreas Omidfar Kiriazidis, Milos Nikolic – Ammar Al-Khalisi, Maximilian Gajda. Avbytare: Shadi Romi (Sami Al-Ameri 25) Ervin Demjaha (Amar Drljevic 25), Roy Nickling, (Ammar Al-Khalisi 41).