Spel mot ett mål. Det var det under större delen av matchen då IFK Malmös P96, förstärkt med fyra spelare från P95, på lördagen hemmabesegrade Lunds BK 2 med utklassningssiffrorna 8-2 (4-1) i P13 Sydvästra grupp C.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det räcker att titta på siffrorna för att förstå att vi var överlägset. Under de två senaste träningarna har vi bara gnuggat passningsspel och det fungerade också riktigt bra idag. Vi rullade ut Lunds BK enligt konstens alla regler och målen var inte bara många, utan även vackra.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Nils Löfberg – Osama Kassem, Shadi Romi, Zakaria Awad,  Emir Rahman – Dino Mesic, Saber Azizi, Tarek Bekar, Yusuf Semovski – Nigel Jackman, Mostafa Omar. Avbytare: Afzal Sangin, Bassam Ahmad, Benhur Menghis, Blend Karim, Edmond Hani.

Matchens lirare: Saber Azizi.