Fram till drygt tio minuter före slutet och ställningen 1-2 var IFK Malmös P96 med i kampen om poäng. Men sedan orkade inte "di gule" riktigt och förlorade epilogen i P13 Sydvästra grupp C mot Höllvikens GIF/BK Näset 2 med 1-4 (0-1).

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var inget större fel på själva spelet. Vi presterade återigen en bra fotboll och försökte verkligen rulla boll, men tyvärr var vi för rädda i närkamperna. Spelarna vågade inte satsa allt och förlorade därmed merparten av andrabollarna som man bör vinna om man ska få poäng med sig.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Alexandar Trifkovic – Osama Kassem, Agon Ajeti, Zakaria Awad, Emir Rahman – Drin Ajeti, Saber Azizi, Besfort Xhafolli, Marko Krsmanovic  – Yusuf Semovski, Mostafa Omar. Avbytare: Adonik Zeqiri, Afzal Sangin, Edmond Hani, Mansoor Ataei, Valon Krasnici.

Matchens lirare: Zakaria Awad.