Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96, har släppt truppen till söndagens deltagande i inomhusturneringen Olympic Cup där "gulingarna" återigen ställer upp med tre lag.

Första matchen för "di gule" i turneringen, som spelas i Kombihallen, har avspark klockan 12:00.

Vilka de tre IFK Malmö-lagen möter och när de spelar hittar ni i artikeln med det kompletta spelprogrammet

 
Truppen: Abdul Fathi, Adonik Zeqiri, Afzal Sangin, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Anas Hamidan, Bassam Ahmad, Benhur Menghis, Besfort Xhafolli, Bilal Amin Lagoun, Blend Karim, Drin Ajeti, Edmond Hani, Emir Rahman, Farid Razwan, Khaled Abdul Rahim, Mansoor Ataei, Miriton Gashi, Mohamed Abduabdalla, Mostafa Omar, Osama Kassem, Oscar Hansson, Saber Azizi, Tarek Bekar, Valon Krasnici, Yusuf Semovski.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:
Efter att ha kvalificerat oss för semifinal i TFF-cupen är en finalplats målsättningen i Olympic Cup och skulle vi komma dit är det självklart seger som gäller.

Grabbarna är oerhört laddade inför uppgiften och kommer att göra sitt absolut bästa ute på planen. Vi vill verkligen visa dem andra lagen att vi kan spela fotboll och förhoppningsvis också vinna den här turneringen. Jag har tagit ut tre starka lag och den här gången tänker vi gå ända till final.