Spel mot ett mål. Det var det under större delen av de 60 minuterna då IFK Malmös P96 på lördagen spelade sin första träningsmatch för året mot Lilla Torg FF. En match som "di gule" vann med förkrossande 10-1 (4-1) efter att långa stunder ha presterat en riktigt fin fotboll.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Det var en mycket underhållande match från vår sida. Vi spelade en mycket fin fotboll, rullade boll mycket bra och var idag betydligt bättre än Lilla Torg FF.

De första fem minuterna började däremot inte särskilt bra. Lilla Torg pressade oss ordentligt och vi fick inte bollen över på vår planhalva. Därefter tog vi dock tag i spelet och ledde i halvtid med 4-1.

Under den andra halvleken spelade vi återigen en mycket bra fotboll, spelade ut Lilla Torg enligt konstens alla regler och lät dem inte skapa särskilt mycket framåt.

Spelarna gjorde en underbar match idag och ska ta med sig sitt spel inför fortsättningen. De nya spelarna gjorde också bra ifrån sig. Ali Alkhafadji och Muhammad Jammal stod för varsin fullträff, medan Yusuf Wali skötte sig utmärkt i de bakre leden.

Priset till matchens lirare idag går till Zakaria Awad som var mycket duktig och spelade fram Oscar Hansson till ett riktigt snyggt mål.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Bilal Amin Lagoun – Osama Kassem, Zakaria Awad, Yusuf Wali, Emir Rahman – Ali Alkhafadji, Agon Ajeti, Saber Azizi, Drin Ajeti – Mostafa Omar, Muhammad Jammal. Avbytare: Benhur Menghis, Blend Karim, Khaled Abdul Rahim, Oscar Hansson.

Matchens lirare: Zakaria Awad.